Kurs och Workshopdagar för Barn & vuxna i Vedic Art som är en frigörande måleri  upplevelse där den kreativa processen är i fokus. Det är  för dig som är intresserad att skapa och måla, eller för dig som längtar men inte tror att du kan!

Vedic Art är en konstskola där vi fokuserar på kreativitet, drivkraft och friheten i skapandet, fokus på lust, motivation, glädje, harmoni och hur vi kan se skapandet även i livet - konsten att leva!

Vi jobbar i den här tillsammans , barn och vuxna på ett lekfullt sätt och närmar oss färger , former och linjen. Kankse det uppstår en spännande tanke och nya ideer om vad man kan göra med färger. 

Att måla är också ett av våra uttryck och språk och är för många livsnödvändigt för att vi ska må bra. Det blir då något betydligt mer än att skapa konst. Det blir ett själsligt uttryck för vem man är.

För att få tillgång till att arbeta med alla 17 principer behöver man två helgkurser. Du har sen alla redskap för att jobba vidare med glädjen i ditt eget uttryck Stor som liten kan njuta av fägerna och dess energier.